mina nya kattbästisar.

Publicerad 06.08.2017 kl. 22:06

 

Inom ett år har vår familj mist två katter. De har båda varit gamlar och levt ett fint liv, men det har känts otroligt tomt och konstigt att inte mötas av en katt på trappan när jag kommit hem till mina föräldrar. I tjugo år har vi haft katter i vår familj, och det känns tomt utan djur i hemmet.

För några dagar sen flyttade två bebisar hem till mina föräldrar. De heter Doris och Neko och är så söta så mitt hjärta nästan brister. De busar otroligt mycket, men behöver också mycket vila. De är ju trots allt ännu bebisar. De vill gärna också ha sällskap om nätterna och spinner när man pajar dem trots att de ännu är lite blyga. 

Det kändes ledsamt att lämna dem för att åka tillbaka till Åbo. Men som tur förser min familj mig med regelbundna bilder och videor på familjens minstingar. 

<3<3<3<3<3<3 Katter är det bästa<3<3<3<3<3<3<3<3

 

 

Lina Frisk
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver?
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA11.08.17 kl. 12:07
Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte doktorn mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han tidigare hade sagt att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com kommer din partner definitivt att återvända till dig.
johanna15.08.17 kl. 13:31

 

 

 

Lina. 24.

 

Åbo.

 

Studerar nationalekonomi och journalistik.

 

Gillar knäckebröd, hip hop, katter och feminism.

 

 

min instagram.

min twitter.

följ mig på bloglovin.

min gamla blogg.