mina nya kattbästisar.

06.08.2017 kl. 22:06

 

Inom ett år har vår familj mist två katter. De har båda varit gamlar och levt ett fint liv, men det har känts otroligt tomt och konstigt att inte mötas av en katt på trappan när jag kommit hem till mina föräldrar. I tjugo år har vi haft katter i vår familj, och det känns tomt utan djur i hemmet.

För några dagar sen flyttade två bebisar hem till mina föräldrar. De heter Doris och Neko och är så söta så mitt hjärta nästan brister. De busar otroligt mycket, men behöver också mycket vila. De är ju trots allt ännu bebisar. De vill gärna också ha sällskap om nätterna och spinner när man pajar dem trots att de ännu är lite blyga. 

Det kändes ledsamt att lämna dem för att åka tillbaka till Åbo. Men som tur förser min familj mig med regelbundna bilder och videor på familjens minstingar. 

<3<3<3<3<3<3 Katter är det bästa<3<3<3<3<3<3<3<3

 

 

Lina Frisk
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: