kanske jag snart är stilla.

Publicerad 24.04.2017 kl. 23:10

Bilder från senaste tiden. En sväng till Stockholm, grönkålssallad(<33) och en ny klänning.

Jag undrar om jag någonsin kommer att sluta leva på språng med en reseväska alltid halvpackad. Om jag någonsin kommer att ha hela mitt liv på ett ställe. Just nu känns det ganska otroligt. Men på fredag kommer min vardagsgeografi inte spräta lika kraftigt längre. Då är min tid i Österbotten klar och jag börjar igen på ett nytt kapitel. 

Just nu är jag så slut så jag väldigt ofta är nära till tårar. Så slut så jag blir arg. Det finns mycket som är orättvist som kunde äta upp all min energi av blotta tanken. Men jag ska inte låta ilskan och frustrationen överskugga de verkligt roliga sakerna jag har framför mig. För de vinner mer klara poäng.

Lite i taget sitter jag och knaprar fram de sista sidorna text jag ännu måste producera den här våren. Det smakar verkligen trä. Men sen väntar ett nytt hem, och en vecka i solen. Äntligen.

 

Lina Frisk
Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver?
Fantastiskt fin i klänningen!
vårgästen25.04.17 kl. 16:57
tack! ^^
29.04.17 10:56
Finns det en e-post jag kan nå dig på? :) gör min praktik på Ratata och vill gärna samarbeta med dig med en liten grej till Ratatas framsida. Det är inget svårt och inget farligt :)
Grön i Åbo28.04.17 kl. 16:29
okej, kiva! du kan maila mig på lina.frisk@hotmail.com :)
29.04.17 10:57
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA14.10.17 kl. 00:30
Hello everyone it really worked and I am proud to testify too. I saw a post about how a lady was reunited with her husband and I decided to try this Doctor who helped her because my relationship was failing. Although I never believed in spiritual work. I reluctantly tried it because I was desperate, but to my great surprise this Doctor helped me and my relationship is now perfect just as he told me my husband now treats me like a queen, even when he Had said before that he does not love me anymore. Well, I can not say much but if you are going through difficulties in your relationship here is the email drogunduspellcaster@gmail.com your partner will definitely return to you.
johanna16.10.17 kl. 08:12

 

 

 

Lina. 24.

 

Åbo.

 

Studerar nationalekonomi och journalistik.

 

Gillar knäckebröd, hip hop, katter och feminism.

 

 

min instagram.

min twitter.

följ mig på bloglovin.

min gamla blogg.