kanske jag snart är stilla.

Publicerad 24.04.2017 kl. 23:10

Bilder från senaste tiden. En sväng till Stockholm, grönkålssallad(<33) och en ny klänning.

Jag undrar om jag någonsin kommer att sluta leva på språng med en reseväska alltid halvpackad. Om jag någonsin kommer att ha hela mitt liv på ett ställe. Just nu känns det ganska otroligt. Men på fredag kommer min vardagsgeografi inte spräta lika kraftigt längre. Då är min tid i Österbotten klar och jag börjar igen på ett nytt kapitel. 

Just nu är jag så slut så jag väldigt ofta är nära till tårar. Så slut så jag blir arg. Det finns mycket som är orättvist som kunde äta upp all min energi av blotta tanken. Men jag ska inte låta ilskan och frustrationen överskugga de verkligt roliga sakerna jag har framför mig. För de vinner mer klara poäng.

Lite i taget sitter jag och knaprar fram de sista sidorna text jag ännu måste producera den här våren. Det smakar verkligen trä. Men sen väntar ett nytt hem, och en vecka i solen. Äntligen.

 

Lina Frisk
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver?
Fantastiskt fin i klänningen!
vårgästen25.04.17 kl. 16:57
tack! ^^
29.04.17 10:56
Finns det en e-post jag kan nå dig på? :) gör min praktik på Ratata och vill gärna samarbeta med dig med en liten grej till Ratatas framsida. Det är inget svårt och inget farligt :)
Grön i Åbo28.04.17 kl. 16:29
okej, kiva! du kan maila mig på lina.frisk@hotmail.com :)
29.04.17 10:57
Hej alla jag heter elizabeth james det mest underbara som jag någonsin har upplevt och jag behöver dela detta stora vittnesbörd ... Jag vill bara säga tack till doktor maraba för att ta tid för att hjälpa mig att kasta stavningen som tar tillbaka min ex älskare {Nu min man}, som plötsligt förlorat intresse för mig efter sex månaders engagemang, men idag är vi gifta och vi är mer lyckligare än aldrig tidigare, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min ex lover stefan börjar be om förlåtelse och för mig Att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen kortfattad av ord och glädje och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig. Dr.maraba du är en Gud som skickas för att återställa brutna relationer. De tycker om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar , Hitta sann kärlek, få sina ex älskare tillbaka, sluta missbrukande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själskompisar och mer, kontakta honom idag. Och låt honom visa dig underverk och förvåning av hans kärleksspelsystem. Han levererar resultat till sitt bästa i verklig stavgjutning, maila honom för hjälp odudumaraba@yahoo.com
elizabeth james19.08.17 kl. 23:46

 

 

 

Lina. 24.

 

Åbo.

 

Studerar nationalekonomi och journalistik.

 

Gillar knäckebröd, hip hop, katter och feminism.

 

 

min instagram.

min twitter.

följ mig på bloglovin.

min gamla blogg.