kanske jag snart är stilla.

24.04.2017 kl. 23:10

Bilder från senaste tiden. En sväng till Stockholm, grönkålssallad(<33) och en ny klänning.

Jag undrar om jag någonsin kommer att sluta leva på språng med en reseväska alltid halvpackad. Om jag någonsin kommer att ha hela mitt liv på ett ställe. Just nu känns det ganska otroligt. Men på fredag kommer min vardagsgeografi inte spräta lika kraftigt längre. Då är min tid i Österbotten klar och jag börjar igen på ett nytt kapitel. 

Just nu är jag så slut så jag väldigt ofta är nära till tårar. Så slut så jag blir arg. Det finns mycket som är orättvist som kunde äta upp all min energi av blotta tanken. Men jag ska inte låta ilskan och frustrationen överskugga de verkligt roliga sakerna jag har framför mig. För de vinner mer klara poäng.

Lite i taget sitter jag och knaprar fram de sista sidorna text jag ännu måste producera den här våren. Det smakar verkligen trä. Men sen väntar ett nytt hem, och en vecka i solen. Äntligen.

 

Lina Frisk
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Fantastiskt fin i klänningen!
vårgästen25.04.17 kl. 16:57
tack! ^^
29.04.17 10:56
Finns det en e-post jag kan nå dig på? :) gör min praktik på Ratata och vill gärna samarbeta med dig med en liten grej till Ratatas framsida. Det är inget svårt och inget farligt :)
Grön i Åbo28.04.17 kl. 16:29
okej, kiva! du kan maila mig på lina.frisk@hotmail.com :)
29.04.17 10:57